økologi med begge ben på jorden...

Brejninggårdsvej 15, 6971 Spjald - 24422247 - jacob@seruplandbrug.dk - SE nr. 12824033

Denne dejlige og særdeles naturskønne fritidslandbrug blev oprindeligt bygget i 1926 og er en udstykning fra Brejninggård.

Her er en dejlig rustik beboelse på 250 kvm, en stald/maskinhus fra 2001 på ca 320 kvm med stålbuer og beklædt med lærketræ samt en mellembygning på ca 100 kvm som bruges til brændeager samt værksted.

Stuehuset er dejlig rustik indrettet med stor køkken med gaskomfur, opvaskemaskine, køleskab og med teglklinker på gulvet. Endvidere er der spisestue og opholdsstue, dejlig badeværelse, gang, kold grovkøkken samt disponibelt rum i stueetagen.

På 1. sal er der 2 værelser, soveværelse tv-stue samt badeværelse og kontor. Her kan nemt indrettes et ekstra værelse.

Der er integreret fyrrum med adgang til gårdspladsen. Der fyres i Atmos forgasningskedel (70 cm brændestykker), som er forbundet med en 2500 ltr lagertank. Der er gulvvarme i det meste af stueetagen.

En fantastisk naturperle med ca 6 ha egen skov med bålplads samt stier til gang og ridning, græsmarker til husdyr og mindre juletræsplantage.

Skoven producerer alt det brænde der skal bruges og mere til. Så der bliver ingen udgifter til opvarmning.

Vi sælger denne fantastiske naturperle.

 

 

 

En sjælden ejendom spækket med spændende detaljer

 

Både inde i beboelsen og ude omkring på ejendommen er der mange spændende detaljer. Blandt andet vil vi fremhæde det lille dejlige havehus med hjemmebygget stenovn og udvendig bålplads, høj med udsigt over Spjald, bålpladser i skoven, dejlig park, der er nemt at holde, lille frugthave og meget meget mere.

 

....vi ses Lilly og Jacob