Er for tiden udlejet!

Velkommen til Skovbrynet, Nørregade 2b i Harboøre.

 

Ejendommen er bygget af mine forældre i 1966, hvor de flyttede til Harboøre og blev graverpar på kirkegården lige ved siden af. De kom fra Asp og ledte efter en dejlig plet, som skulle ligge på landet, tæt på byen, helst i gåafstand til deres nye arbejdsplads og så skulle der gerne være en skov på grunden. Det fandt de så her bag kirkegården og den gamle alderdomshjem i Harboøre. Sognerådsformanden sagde, at hvis de absolut vil bo der, så må vi jo have kloakeret og sådan. De skal jo gerne falde godt til.

 

Bort set fra den lille skov bagerst på grunden er alt anlagt og plantet af mine forældre. Det var far, der plantede og mor der skulle passe på at ukrudtet ikke kvalte det hele. Jo de var et godt makkerpar. Her gik arbejdet, fritidsinteresser, hjemlig hygge, ferie og familieliv op i en højere enhed. Mine forældre etablerede en perle af en dejlig oase i Harboøre, som i den tid blev inspiration for mange på egnen. De levede et arbejdtsomt periode af deres liv her og min far døde lige midt i det hele på sofaen derinde på det lille kontor søndag den 2. maj 1982 - på samme sofa, som han i alle årene havde fået en lille middagslur medens mor ryddede til side efter maden - og inden arbejdet igen kaldte på kirkegården.

Min mor bor der endnu. Hun arbejdede mange år efter 1982, hvor hun solgte Tupperware til hele Vestjylland, startede genbrugsbutik for Kirkens Korshær og meget andet. Nu er mor blevet til en dejlig gammel kone, som passe på det hele og husker os på detaljerne fra før der var telefon, hvor kun få havde radio og ingen tænkte på fjernsyn. Hun er en stærk kvinde, som nu går med stok.

 

Tak far og mor for denne dejlige plet.

 

 

 

Huset er på ca 140 kvm og indrettet som man gjorde dengang i 60-erne. Min mor har selv tegnet huset, og lokale håndværkere har udført arbejdet - så det er solidt og godt, og nu må vi jo passe godt på det.

 

Mangler du et par nætters overnatning i Harboøre, og er du til rolige omgivelser, så har jeg et dejligt lille værelse, med egen indgang og et lille badeværelse der. Men ring først på 24422247, så snakker vi om det.