Lige midt i Harboøre by ligger Skomagerhuset fra 1866 på Søndergade 7.

 

Skomagerhuset var oprindelig bygget og indrettet til byens skomager. Den sidste skomager var Niels Lilleøre, som boede der med sin altfavnende kone Anne og deres 5 sprælske børn. Det var et hjem med godt humør og masser af sang på de gode dage. I Skomagerhuset kom egnens børn og unge ofte for at få en snak med Niels i værkstedet eller for at mødes i stuerne til snak og andet godt.

 

Jeg har renoveret huset med en fast men nænsom hånd og forsøgt at give plads til sjælen fra en svunden tid. Der er en dejlig køkken og stue i et rum, to soveværelser med dobbeltsenge, hems med TV, dejlig toilet og bad. Huset er røgfrit og der er vaske- og opvaskemaskine.

 

Nyd nogle dejlige dage i Harboøre - måske er vinden frisk, så den rusker i din krop og sjæl, måske pisker regnen ubarmhjertigt fra vest, eller hvem ved skinner solen blidt ned til dig i den lille gårdhave bag huset.

 

Et er sikkert, hvis du vil, venter der dig nogle friske dage i Skomagerhuset og Harboøre med kun 10 km til havnen i Thyborøn eller ca det samme til smilets by Lemvig med bl. a. museet for Religiøs Kunst. Nå ja, og så kun ca 2000 m til det dejlige brusende Vesterhav ved Langerhuse.

 

 

Lej Skomagerhuset direkte hos mig her eller klik på knappen ikonet

 

 

 

 

 

 

Vi finder nogle gode dage/uger til dig.